تطبیق پذیری اتصالات الکتروفیوژن و اسکن بارکد
در تمام اتصالات الکتروفیوژن لازم است فرایند همجوشی در کنترل شما باشد. بدین منظور از بست های نگهدارنده در دو طرف لوله استفاده می شود. همچنین لازم است نکات زیر را رعایت نمایید. تا فرایند فیوژن با مشکل مواجه نگردد. در این متن به تطبیق اتصالات الکتروفیوژن با اسکن بارکد می پردازیم.
الف) محدود کردن حرکات لوله هنگام فرایند الکتروفیوژن (لازم است لوله و اتصالات ثابت و بدون حرکت باشند).
ب) خنک سازی لوله و اتصالات پس از فرایند همجوشی.
ج) کاهش یا حذف منابع فشار و کشش تا زمانی که چرخه هر دو فرایند همجوشی و خنک سازی تکمیل گردند.
محدود کننده لوله ها
در این مقاله به شما توصیه می شود از محدود کننده لوله ها حتما استفاده نمایید. زیرا در رسیدن به هدف نهایی که همان کنترل و حذف حرکات لوله ها و اتصالات می باشد شانس بیشتری خواهید داشت. این حرکات اضافی ناشی از مولد فشار فیوژن و یا فشار نیروهای خارجی می باشد که در طی فرایند فیوژن به لوله ها و اتصالات وارد می شوند.
مبنایی برای استفاده از محدود کننده لوله و یا تقویت کننده لوله ها در زمان پیوستن دو قسمت لوله پلی اتیلن در فرایند الکتروفیوژن وجود دارد. حداقل رساندن آسیب های ممکنه از فرایند اتصال و اطمینان از فرایند خنک سازی پس از همجوشی و همچنین به حداقل رساندن فشار وارده به اتصالات الکتروفیوژن در طی فرایند همجوشی، از اهداف ما می باشد.
بدین منظور سعی نمایید از اتلاف ناخواسته مواد مذاب در فرایند فیوژن حتما جلوگیری کنید. از دست رفتن فشار میان فازی نیز می تواند باعث بی اثر شدن منبع فشار یا معیوب و ناقص شدن اتصالات گردد. یک مفصل زمانی به خوبی آماده شده و مونتاژ می شود که در طی فرایند همجوشی ثابت و بدون کشش و فشار بماند. این مفصل در زمان خنک سازی یکپارچگی خوبی دارد و بی عیب و نقص می باشد. پس با کاهش دادن و بی اثر کردن نیرو های خارجی می توانید اتصالی با کیفیت و مقاوم تر انجام دهید.
نصب زین الکتروفیوژنی
در نصب اتصالات زینی الکتروفیوژن مانند شیرهای زینی، انشعابات زینی و… استفاده از یک سیستم ایمن و دقیق الزامی می باشد. در این سیستم رعایت اصول زیر توصیه می گردد.
موجود بودن اتصالات زینی در طول فرایند همجوشی.
تضمین تماس حتمی ناحیه سرد لوله ها با قسمت همجوشی به طوریکه فشار کافی و لازم تولید شده باشد.
تطبیق اتصالات الکتروفیوژن با اسکن بارکد
جهت اسکن بارکد به وسیله بارکد خوان مراحل ذیل را با دقت و به ترتیب انجام دهید.
ابتدا اطمینان حاصل نمایید که پردازنده آماده به کار می باشد. یعنی صفحه نمایش دستگاه الکتروفیوژن گزینه Read Data را که به معنی خواندن اطلاعات می باشد را نمایش می دهد.
بسیار مهم است که بارکد را نوک بارکد خوان لمس نماید.
در حین خواندن بارکد خوان را در زاویه ای بین 15 تا 30 درجه نگه دارید.
خواندن بارکد را از قسمت سفید یک طرف بارکد آغاز نمایید و آن را حرکت دهید تا به قسمت سفید آن طرف بارکد برسید.
بارکد خوان را به صورت سریع، صاف و بدون متوقف کردن در سراسر بارکد حرکت دهید.
بارکد را می توان در دو جهت عقب به جلو و یا جلو به عقب خواند. لذا فرقی ندارد فرایند خواندن بارکد از کدام جهت آغاز گردد.
زمانی که بارکد پذیرفته می شود، پردازنده موظف است یک سیگنال قابل شنیدن را ایجاد نماید.
تجربه نشان داده است اکثر مشکلات ناشی از اسکن بارکد مشکلات ساده ای می باشند و به راحتی قابل رفع می باشند. در صورت برخورد با این مشکلات برای حل آنها به ترتیب زیر عمل نمایید.
ابتدا اطمینان حاصل نمایید که صفحه نمایشگر قبل از اسکن بارکد گزینه Read Data را نمایش داده باشد.
در مرحله بعد نوک بارکد خوان را چک نمایید که خاموش نباشد.
در صورت رفع نشدن مشکل تا این مرحله اتصالات کابل را بررسی نمایید.
سپس دقت نمایید که نوک بارکد خوان تمیز و عاری از خاک و خردگی باشد.
مطمئن شوید قلم بارکد خوان را در سراسر بارکد از ابتدای منطقه سفید تا انتهای منطقه سفید آنطرف بارکد بدون توقف حرکت داده اید.
در اکثر موارد اگر مشکلی در خواندن بارکد پیش بیاید با انجام دقیق مراحل فوق مشکل حل می گردد. اما اگر این اتفاق نیافتاد حتما از یک متخصص همجوشی در زمینه اتصالات الکتروفیوژن کمک بخواهید.