در پایین همین صفحه میتوانید آخرین لیست قیمت لوله خرطومی 1403 خورشیدی، 2024 میلادی (جدیدترین) را مشاهده کنید این لیست قیمت همیشه بروزرسانی میشود.
آیا لولههای خرطومی را میشناسید؟ آیا با انواع لولههای خرطومی آشنایی دارید؟ از مزایای لولههای خرطومی چه میدانید؟ برای رسیدن به جواب این سوالات تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی را در این زمینه دراختیارتان قرار دهیم.
لوله خرطومی از پرطرفدارترین تجهیزات موجود در صنعت است که به دلیل ویژگیهایی که دارد، عمدتا در تاسیسات برقی ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد. سیمهای برق هادی هستند و جریان برق را از خود عبور میدهد.
به طور کلی سیمها و کابلهایی که در تاسیسات برقی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد، به خودی خود آسیب پذیر بوده و در اثر عوامل خارجی به راحتی از بین میرود. از این رو باید در پوششهای مناسب و عایق نگهداری شوند تا دچار آسیب و یا منجر به برق گرفتگی ساکنین ساختمان نشود.
در ساخت لولههای خرطومی به عنوان نوع کاربردی که دارند، از گرانول پی وی سی استفاده میشود. برای تولید لوله خرطومی، انواع استانداردهای لازم رعایت میشود، به همین دلیل این لولهها از کیفیت بالایی برخوردار است.
افرادی که در حوزه برقکشی ساختمان فعالیت دارند. تا حد ممکن سعی میکنند از تجهیزات و ابزارهای استاندارد و با کیفیت در پروژههای خود استفاده کنند تا علاوه بر تامین ایمنی لازم برای ساختمان، عمر مفید آن را افزایش دهند.
لولههای خرطومی از جمله مصالح و تجهیزات ساختمانی هستند که به علت ویژگیهای منحصر بفرد و مزایا ویژه، جایگاه اساسی در صنعت لوله کشی برق ساختمان به خود اختصاص دادند.
انواع لولههای خرطومی:
لوله های خرطومی با توجه به کاربری که دارند از انواع مختلفی تشکیل شدهاند که در قسمت زیر به تعدادی از آنها اشاره شده است:
لوله خرطومی معمولی:
لوله خرطومی معمولی داری سطحی خرطومی شکل و صیقلی است، از انعطاف بالایی برخوردار نیست و ممکن است هنگام استفاده در مسیرهای دارای پیچ و خم شکسته شود و به منظور عبور سیمهای برق بر روی دیوار مورد استفاده قرار میگیرد. لوله خرطومی معمولی از ماده پلی آمید در رنگهای متفاوت ساخته میشود.
لوله خرطومی نسوز PVC:
این لولهها، نسوز و نشکن است و برای عبور کابلهای برق بر روی دیوار ساختمان یا در داخل آن استفاده میشود. لوله خرطومی PVC از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. روکش لولههای نسوز از جنس پی وی سی میباشد و مقاومت و استحکام بالایی در برابر آتش و حرارت دارد. از این رو در هنگام آتش سوزی آسیبی به سیمهای برق وارد نمیشود.
لوله خرطومی فلزی:
لوله خرطومی فلزی یا فلکسی در انواع روکشدار و بدون روکش تولید و عرضه میشود. از این لولهها در فضاهای صنعتی و ساختمانی استفاده میشود.
لوله خرطومی کشاورزی:
لوله خرطومی کشاورزی از جنس پی وی سی است و مقدار زبری پایین و طول عمر بالایی دارد. برای آبیاری استفاده میشود. در برابر خوردگی مقاومت زیادی از خود نشان میدهد. این نوع لوله در برابر جریان برق نارساناست و انعطاف پذیری بالایی دارد.
لوله خرطومی پلی اتیلن:
ساختار لوله خرطومی پلی اتیلن از یک رشته پلی اتیلن و یک مفتول فولادی ساخته شده است و قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارد. بعد از حالت دهی به آن، در همان وضعیت باقی میماند. این لولهها در سایزهای مختلفی تولید میشود. برای مشاهده لیست قیمت لوله پلی اتیلن کلیک کنید.
این لولهها تحمل دمایی بین ۲۰ تا۱۵۰ درجه سانتیگراد را دارد و در برابر نور و تابش آفتاب نیز از مقاومت خوبی برخوردار است. نوع اتصال آنها به صورت پیچی است و داخل یکدیگر میروند و نیازی به رابط ندارد.
لوله خرطومی هواکش:
لولههای خرطومی هواکش به دلیل انعطاف پذیری بالا و وزن مناسبی که دارد، یکی از بهترین گزینهها برای انتقال هوا بشمار میرود. از این لولهها برای تخلیه و انتقال هوا از محیطهای مختلف، استفاده میشود.
از پرکاربردترین آنها میتوان به لوله کومبی یا فلکسیبل هوا نیز اشاره کرد. این لولهها از دو لایه داخلی و خارجی تشکیل میشود که لایه داخلی از جنس فویل آلومینیوم لمینت و لایه خارجی از جنس پی وی سی مشکی است. کاربرد آنها بیشتر برای مکش و انتقال هوا در محیطهای خشک و مرطوب مانند محیطهای آزمایشگاهی، سرویسهای بهداشتی، حمام واستخرها و به طور کلی در تمام محیطهای خانگی، صنعتی، اداری، تجاری و ورزشی، میتوان اشاره نمود.
ویژگیها و مزایای لوله خرطومی:
- لولههای خرطومی به دلیل کیفیت بالا، عمر طولانی در ساختمان دارد. این لولهها از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است و خرید و نصب آنها هزینه بالایی در بر نخواهد داشت. این لولهها باعث صرفهجویی در اجرای پروژهها و کاهش تلفات انسانی میشود.
- لوله خرطومی محافظ خوبی برای سیمهای برق به شمار میرود. در سایزهای مختلف برای استفاده به شکل توکار و روکار مورد استفاده قرار میگیرد. لولههایی که روکش PVC دارد، به علت مقاومت بالای آنها در برابر عوامل محیطی، باعث شده در محیطهای بیرون ساختمان استفاده شود و کابلهای برق آسیبی نبیند.
- لولههای خرطومی از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است و بدنه آنها نرم است. این لولهها را میتوان به راحتی در پیچ و خمهای دیوار بدون ترک خوردگی و شکستگی استفاده کرد. وزن لوله خرطومی بسیار سبک است و بار اضافی بر ساختمان وارد نمیکند.
- لوله کشی برق ساختمان با لولههای خرطومی بسیار سریع و آسان اجرا میشود و پروژه در زمان کوتاهی به اتمام میرسد و در وقت صرفه جویی میشود.